Creatie

Spirion heeft haar eigen grafische ontwerpstudio. Wij houden ervan om snel, flexibel en doelgericht te werken. Wij verzorgen onder andere gedrukte en geprinte media, zoals nieuwsbrieven, brochures, vlaggen, reclameborden, uitnodigingen en DM-kaarten, maar ook voor een beurs/evenement of interactieve uitingen kunt u prima bij ons terecht. Voor de realisatie van websites, CMS-systemen, telemarketing e.d. maken wij gebruik van derden. Ontwerp en vormgeving gebeuren altijd in eigen beheer.

Grafische vormgeving is het visueel vormgeven van ideeën. Ons doel is om mensen iets mee te geven. Dit vereist de inzet van zowel creatieve als technische vaardigheden. Onze grafische afdeling streeft bij iedere opdracht naar visuele expressie en creativiteit.

Instrumenten

Marketingcommunicatie-instrumenten die bijdragen aan een sterk merk zijn: reclame, promoties, public relations (PR), sponsoring, DM-communicatie, winkelcommunicatie, verpakking, persoonlijke verkoop, beurzen en tentoonstellingen (+ nieuwe media).

Spirion bruist van de ambitie en inspiratie om het juiste instrument in te zetten. Daarmee kunt u uiteindelijk uw commerciële doelstelling(en) behalen.

Communicatiemix

De communicatiemix van uw onderneming bestaat uit corporate en marketingcommunicatie. Corporate communicatie gaat over uw onderneming of organisatie als geheel. Bij marketingcommunicatie gaat het om de producten (diensten) en merken.

Een goed imago is een sterk concurrentiewapen! Het beeld dat een buitenstaander van uw organisatie heeft (corporate imago) kan echter afwijken van de identiteit van uw bedrijf (corporate identity). Wij laten u graag kennismaken met de 'persoonlijkheid' van uw organisatie?

Creatieve copywriting

Het schrijven van een boodschap is niet eenvoudig. Het is noodzakelijk om helder en foutloos te schrijven. Bovendien is het belangrijk de juiste toon te vinden. Een boodschap moet zo worden geschreven, dat uw doelgroep zich erin herkent. De [message]en die wij schrijven worden desgewenst grammaticaal gecontroleerd door het Genootschap onze Taal (uitgever van het groene boekje). Wij zijn gespecialiseerd in creatieve copywriting voor diverse doeleinden zoals printmedia en online SEO-teksten.

Tijdens onze commerciële loopbaan hebben wij altijd gezocht naar krachtige formuleringen. Standaard teksten en brieven worden er al genoeg gebruikt. Volgens ons gaat het er juist om onderscheidend te zijn. Schriftelijke communicatie is het verlengstuk van persoonlijk contact. De juiste snaar zien te raken, daar draait het om.

Twister

Communicatiebureau Spirion heeft alles in huis voor een succesvolle presentatie tijdens bijvoorbeeld een beurs, evenement of seminar. Hierbij kunt u denken aan iPad-standaards, (interactieve) reclamezuilen, flexibele beurswanden, roll-up banners, LED-stroken, canvasdoeken, vlaggen, aluminium frames, spandoeken, beachflags, stickers, reclameboaden, stoepborden, folderhouders, kliklijsten, etc.

De roterende 3Sixtysix is een ware blikvanger. U kunt hem inzetten tijdens een beurs, evenement of seminar, maar ook in uw showroom, wachtkamer of etalage. Deze lichtgevende reclamezuil geeft uw boodschap een extra dimensie. Hij is als staand model te gebruiken, maar kan eventueel ook aan het plafond worden bevestigd.

Meer weten over de Twister? Download de folder of bekijk de video!

Wilt u effectief communiceren? Zet de eerste stap naar een vrijblijvend gesprek.

neem contact met ons op voor effectieve communicatie +31 (0)341-36 37 59