SocialCMS

Communicatiebureau Spirion is partner geworden van Procurios. Procurios verzorgt o.a. webapplicaties voor specifieke situaties. Zij maken het internet makkelijker. Of het nu gaat om websites, webshops, een intranet of online marketing, het multifunctionele SocialCMS biedt het u in één overzichtelijk en gebruiksvriendelijk pakket!

Het SocialCMS bestaat uit een gratis basispakket. Daarnaast kunt u uw SocialCMS uitbreiden met Apps. Iedere App voegt functionaliteit toe, waarmee u uw online ambities kunt realiseren. Het basispakket bevat een professioneel CMS (contentbeheer) én een geïntegreerd CRM-systeem (relatiebeheer). Op deze manier bieden wij iedereen de oplossing die bij hen past, groeit uw onderneming dan groeit het pakket met u mee.

Dit prachtige CMS voor uw nieuwe website is via Spirion verkrijgbaar.
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

ECABO Certificatie

Communicatiebureau Spirion is ECABO-gecertificeerd. Op deze manier leveren wij een bijdrage aan een betere afstemming tussen het beroepsonderwijs en de arbeidsmarkt. Werksituaties zijn immers de beste leerschool om praktijkervaring op te doen. CommerciŽle talenten kunnen bij ons laten zien wat ze in huis hebben.

Wij dagen je uit!

Wilt u effectief communiceren? Zet de eerste stap naar een vrijblijvend gesprek.

neem contact met ons op voor effectieve communicatie +31 (0)341-36 37 59